18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Zabıtıaya dayak

Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli bir grup zabıta memuru, bugün kaçak hayvan satıcılarına yönelik yaptıkları denetimlerde, hayvan sahiplerinin saldırısına uğradı. Olayda 2 zabıta memuru hafif yaralanırken, 4 hayvan sahibi ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Arapçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi Cezaevi arkasında bulunan boş arazilerde, yasak olmasına rağmen, belirlenen yerlerin dışında küçükbaş hayvan satanlara yönelik bir operasyon düzenledi.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet polisleri nezaretinde yapılan operasyonda, zabıtayı ve polisleri gören kaçak hayvan satıcıları kaçarken, zabıta ekipleri ise ele geçirdikleri hayvanlara ve malzemelere el koydu. Bu sırada mahalle arasına yayılan birkaç hayvanı toplamak isteyen Zabıta Başkomiseri Barış Tatoğlu ile zabıta memuru Temel Öztürkoğlu, evlerin arasına saklanan 4-5 kişilik hayvan sahibinin ani saldırısına maruz kaldı.

Bir anda yaşanan itiş kakış ve darp sırasında zabıta memurları yere düşerek, çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Olay diğer zabıta ekiplerinin ve polisin yetişmesiyle büyümeden önlenirken, polisler saldırgan hayvan sahiplerinden 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan zabıta memurları ise, Gebze Devlet Hastanesi'nde ayakta gördükleri tedavinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 17:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Aydın IP: 85.107.101.xxx Tarih : 31.07.2008 16:20:12

yalan kardeşim önce dövdüler baktılar olmuyor bu sefer yattılar yerde kıvranmaya başaldılar sözde dayak yemişler :d