18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Karamürsel'e fakülte yapılacak

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İren, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Karamürsel’deki temaslarının olumlu geçtiğini belirterek, ilçeye yatırımların devam edeceğini söyledi. 2005’te Devlet Hastanesi’nin yapımının tamamlanacağını ifade eden İren, "En kısa zamanda bir de fakültemiz olacak" dedi.

Kalıcı konutların modern bir kente dönüştüğünü kaydeden İren, "Kısa bir zaman önce yapımı tamamlanan ve Cumaresi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hak sahiplerine anahtar dağıtımlarının yapıldığı Karamürsel Kalıcı Konutların'da yaşayan depremzedelerimiz, hak ettikleri rahatlığa kavuştular. Konutlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarının 2005 yılında tamamlanacağını belirten İren, “Kocaeli Valimiz Erdal Ata bu konuda harekete geçti. Hastanemiz en kısa zamanda tamamlanacak. Hastanemizin önüne ise yeni bir okul projemiz var. Bu da hayata geçirilecek. Karamürsel halkının artık sağlık problemi kalmayacak” dedi. 

Karamürsel Lisesi bahçesine ek bina yaparak lise öğrencilerinin eğitim problemlerini aşacaklarını belirten İren, “Belediyemizin hazırladığı projeyi uygulayarak Karamürsel’de bir sorunu daha aşacağız” şeklinde konuştu.

Karamürsel’in kalkınması ve gelişmesi için fakülteye ihtiyaç olduğunu belirten İren, “Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi'ni Kalıcı Konutlar Mevkiinde yapımı devam eden okulumuza taşıyarak, boşaltılan binayı da fakülte yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda Karamürsel Barbaros Hayrettin Paşa Fakültesi'ne sahip olacak” dedi.

Türkan Kaya
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 13:53:49
Güncelleme :8 Aralık 2004 Çarşamba 16:44:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?