20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Bakan Vecdi Gönül'e doğum günü sürprizi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde belediye ile BP Gaz Şirketi’nin ortaklaşa yaptığı Cevher Dudayev Parkı’nın açılışı için düzenlenen programa katılan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’e doğum günü sürprizi yapıldı. Park açılışı için Körfez’e gelen Bakan Gönül, 65. doğum günü münasebetiyle yaptırılan pastayı görünce duygulandı.

Bakan Gönül, "Bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum. Bu ince davranışından dolayı Başkan Pehlivan'a teşekkür ediyorum." dedi. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesip, yanan mumları söndüren bakana vatandaşlar da uzun süre alkışla destek oldu. Parkın açılışına Bakan Gönül'ün yanı sıra, AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kocaeli Valisi Erdal Ata, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Ruhi Kulan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP İl Başkanı Fikri Işık, Körfez İlçe Başkanı Selahattin Kabadayıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Bakan Gönül, parkların modern şehircilik anlayışının vazgeçilmez unsurları olduğunu dile getirirken, Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez’e her yıl 10 park açmayı hedeflediklerini aktardı.

ajansexpress-körfez
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 09:31:53
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 16:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?