23
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Başkan Erhan Yenilmez Hastalara Moral Verdi

Körfez Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, yardımcısı Ahmet Korkmaz ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giderek, kalp krizi geçiren Körfez Ağrılılar Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Bayram Şenol ile mide kanaması geçirdiği için ameliyat edilen YARPAŞ Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Çatalyürek'i ziyaret etti. Doktorlarından durumlarını öğrendiği hastalarla sohbet eden Erhan Yenilmez acil şifalar diledi. Yenilmez, diğer servisleri de ziyaret ederek tedavi gören vatandaşların gönüllerini aldı. SSK İzmit Bölge Hastanesi'ne de giden Başkan Erhan Yenilmez ilçe sakinlerinden; Ferhan Türkmenoğlu, Halis Sevimli ve Mehmet Sarı'yı ziyaret etti. Yenilmez'in ziyaretleri hastalar ve yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı.
1) Ameliyat edilen YARPAŞ Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Çatalyürek, Başkan Erhan Yenilmez ve Ahmet Korkmaz'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 
2) Kalp krizi geçiren Körfez Ağrılılar Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Bayram Şenol, Erhan Yenilmez ile hemşehrisi Ahmet Korkmaz'a teşekkür etti.
 
3) Başkan Yenilmez, yüksek tansiyon nedeniyle tedavi gören Çamlıtepe Mahallesi sakinlerinden Petkim emeklisi Ferhan Türkmenoğlu ile Atalar Mahallesi sakinlerinden Halis Sevimli'ye moral verdi.
 
4) Yenilmez, öğretmen olarak görev yaptığı dönemde Dilovası Beldesi'nde tanıştığı Körfez İlçe Fatih Mahallesi sakinlerinden Mehmet Sarı ile bir süre sohbet ederek  'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
Cemal Açıkgöz
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2003 Cuma 00:00:05
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 18:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?