6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Adapazarı'na üçüncü kapı

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Serdivan Beldesi ile Yeni Yerleşim Bağlantı Yolu'nun yapım çalışmalarına başlanacağını söyleyerek, "Adapazarı yeni bir can damarı daha kazanıyor" dedi.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Serdivan Beldesi-Yeni Yerleşim Bağlantı Yolu ile ilgili projenin tamamlandığını belirterek, Adapazarı'nın üçüncü giriş kapısına kavuşacağını kaydetti.

Başkan Duran, 22 Mart Çarşamba günü Serdivan-Yeni Yerleşim Bağlantı Yolu projesine son şeklinin verilmesi amacıyla toplantı düzenleneceğini söyledi. Uzmanların katılımıyla yapılacak son değerlendirme toplantısında yolun bir an önce açılabilmesi için gereken tüm çalışmaların gözden geçirileceğini belirten Duran, "Kente üçüncü giriş kapısı olarak tasarlanan yeni yol, D-100 Karayolu'nu, Beşköprü, Sakarya Üniversitesi, Serdivan ve Yazlık beldeleri ile Yeni Yerleşim Bölgesi'ni birbirine bağlayacak. Bağlantı Yolu için gereken kaynak hazır. Adapazarı'nı geleceğe taşıyacak projelerden birini daha hayata geçirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

9 kilometrelik bağlantı yolunun yaklaşık 14 milyon YTL'ye mal olacağını da kaydeden Duran, "Saraybosna Caddesi, Yeni Camii Bulvarı, Ahmet Yesevi Caddesi, Serdivan Duble Yolu, Milli Egemenlik Caddesi, Karasu Caddesi, Çevre Yolu, Turan Caddesi, Hakan Şükür ve Aziz Duran bulvarlarından sonra şehre hayat verecek bu önemli yolu da Adapazarı'na kazandırıyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 19:56:05
Güncelleme :19 Mart 2006 Pazar 20:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?