6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Ev sahibi-kiracı kavgası kanlı bitti

Sakarya'da ev sahibi ve kiracı arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Arifiye beldesi Yeni Mahalle'de 1.5 yıldır yaşadıkları evden taşınmakta olan Topçu ailesi ile ev sahibi Osman K. alacak meselesi yüzünden tartıştı. Büyüyen tartışma Osman K, yakınları Kemal P. ve Fethiye P. ve eşyalarını taşımakta olan Serdar Topçu, Serkan Topçu, Mehmet Topçu ve Kamil Topçu'nun karıştığı kavgaya dönüştü. Tabanca, orak ve sopaların kullanıldığı kavgada, Serdar Topçu, Serkan Topçu, Kamil Topçu ve Mehmet Topçu yaralandı.

Toyota Travmatoloji ve İlk Yardım Hastanesine kaldırılan yaralılardan Serdar Topçu (22) hayatını kaybetti. Serkan Topçu ameliyata alındı. Kamil ve Mehmet Topçu ayakta tedavi edildi.

Kamil Topçu, ev sahibi ve yakınlarının silah, orak ve sopalarla hazırlıklı geldiklerini savunarak, “Borcumuz falan yoktu. 6-7 kişi saldırdı. Silahı ateş ettiler” dedi.

Eşyaları taşımak için olay yerinde bulunan traktör sürücüsü K.S. ise olayın ev sahibinin 100 YTL para istemesinden çıktığını savundu. K.S, “Topçu ailesi daha sonra veririz dediler” şeklinde konuştu.

Olaydan sonra 54 PF 696 plakalı pikap araçla kaçtıkları belirtilen Osman K. ve yanındakilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı kaydedildi.
A.A
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 15:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?