3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Asfaltsız yol kalmayacak

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, 2006 yılı sonuna kadar büyükşehir sınırları içinde bir karış dahi asfaltsız yol kalmayacağını söyledi.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Büyükşehir Belediyesi'nin sınırlarının genişlemesinden sonra Büyükşehir Belediyesi'ne dahil olan ve yolları asfaltlanan orman köylerinde incelemelerde bulundu. Başkan Duran ilk olarak Karapürçek İlçesi Teketaban Köyü'ne geldi. Adapazarı'nın yeni mahallesi olan Teketaban'da Başkan Duran vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı. Duran, 2006 yılı sonuna kadar büyükşehir sınırları içinde bir karış dahi asfaltsız yol kalmayacağını ifade ederek, "Bundan sonra köylerimiz mahalle hizmeti alacak. Köylerde il özel idare devri kapandı. Hizmetlerini büyükşehir belediyesinden alacaklar. Adapazarı'nın en önemli sorunu yol ve su meselesidir. 2006 yılı sonuna kadar asfaltlanmamış bir karış yol kalmayacak" dedi.

Köylerde yaşanan su sorununu en kısa zamanda çözeceklerini belirten Duran, "Büyükşehir Belediyesi olarak su sorunu yaşanan köylerimize en kısa zamanda kaliteli su ulaştıracağız. Köylerimizde kaliteli su içilecek. Köylerimizde yaşanan çöp sorununu çözeceğiz. Köylerimiz büyükşehir nimetlerinden faydalanacak" diye konuştu.

Başkan Duran ve beraberindekiler sırasıyla Yüksel, Çıldırlar, Kepekli ve Buğdaylı köylerini gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Duran ve beraberindekilere Buğdaylı Köyü'nde ikramda bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 21:23:23
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 15:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?