6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Bir japon gelin daha

Sakaryalı vatandaş, ABD'de eğitim görürken tanıştığı Japon bayanla Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde düzenlenen düğün töreniyle evlendi.
 
Cem Önder Bilgin (32), San Fransisco'da aynı üniversitede eğitim görürken tanıştığı Japon Natsuka Tanaka (32) ile Sapanca Özkum Tesisleri'nde kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törenle evlendi. Düğün öncesi heyecanlı olan damat Cem Önder Bilgin, Natsuko ile 5 yıl arkadaşlık yaptığını belirterek, "San Fransisco'da üniversitede tanıştık. 5 yıl beraber yaşadık. Okul bitince Türkiye'ye döndüm. Arkadaşlığımız sürüyordu. Kendisine, Türkiye'de yaşayıp yaşayamayacağını sorarak evlenme teklif ettim. O da benim peşimden geldi" dedi.
 
Sevdiği gencin uğruna Japonya'dan Sakarya'ya gelen Natsuko Tanaka ise Cem Önder Bilgin'i sevdiğini söyledi. Japon Tanaka'yı, aynı okulda öğrenim gören ve Japonya'dan gelen arkadaşı Masomi Kanna da Japon kıyafeti kimonoyla eşlik ederek bir an olsun yalnız bırakmadı.
 
Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın nikahlarını kıydığı gençlerin düğün törenine, Japonya'dan gelen ve üzerlerinde ulusal kıyafetleri kimono bulunan aile dostları da katıldı. Ancak düğünün sürpriziyse gençlerin 5 yıl yaşadıkları ABD'deki arkadaşları ve dostlarının videoya çekilen evlilik mesajlarının ekranlardan izlenmesi oldu. Genç çift, arkadaşları ve komşularının mesajlarını büyük dikkatle ve şaşkınlık içinde izledi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 12:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nalan girgin IP: 85.101.116.xxx Tarih : 19.11.2006 21:03:30
cem, ben hacettepeden nalan. çok sevindim arkadasım ya. çok aradım seni. tebrikler. bana mesaj yaz haberini bekliyorum. nalan nalan_girgin@hotmail.com