3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Ramazan erzakı

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi, belediye personeline Ramazan erzakı dağıttı. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memur ve işçilere ramazan erzakı dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen erzak dağıtım törenine Başkan Aziz Duran, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Fahrettin Kütükçü, işçi ve memurlar katıldı.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Fahrettin Kütükçü, toplu sözleşme görüşmelerinde imza altına aldıkları Ramazan erzakı yardımının dağıtılmasının memnuniyet edici olduğunu belirterek, Başkan Aziz Duran'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise, 5 bin koli erzak kutusu hazırladıklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak 5 bin koli hazırladık. Bu yıl belediyede çalışan memurlara da yardım yapacağız. 2 bin koliyi büyükşehir belediyesinde çalışan işçi ve memurlara dağıtacağız. Diğer 3 bin koliyi ise alt kademe belediyelerde çalışan personele vereceğiz. Yardımlarımız devam edecek" dedi.

Ramazan ayının birlik beraberlik ayı olduğunu ifade eden Başkan Duran, bu ayda yapılan yardımların çok hayırlı olduğunu söyledi. Başkan Duran, daha sonra hazırlanan kolileri işçi ve memurlara dağıttı.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 14:15:24
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 15:40:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?