6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Taraftar cinayetinde sürpriz

Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde, Turkcell Süper Ligi'nin son maçı için Denizli'ye giden bir grup Fenerbahçe taraftarı ile köylüler arasında çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya katıldığını iddia eden bir kişi, savcılığa giderek cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. 

Fenerbahçe'nin, Denizli'de oynayacağı maç için bu kente giderken, Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde Sarı-lacivertli taraftarlar ile köylüler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Recep Kaya'yı öldürdüğünü ileri süren Deniz Ünlü (21) isimli şahıs, savcılığa giderek teslim oldu. Vicdan azabı çektiğini söyleyerek, suçunu itiraf eden Deniz n öldürdüğünü söyleyen Ünlü, tutuklanarak Sakarya'nın Ferizli İlçesi'ndeki L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

 Olayla ilgili olarak daha Ünlü, avukatı ile birlikte dün, Geyve Adliyesi'ne başvurdu. Kavga sırasında Recep Kaya'yı bıçaklayarak kendisiniönce İstanbul Esenler Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Taşkın, cinayet zanlısı olarak tutuklanmıştı. Bilindiği üzere, Fenerbahçe-Denizli maçı için İstanbul'dan 34 EB 6213 plakalı otobüsle yola çıkan Fenerbahçeli taraftarlar, 13 Mayıs gecesi Geyve İlçesi'nin Nuriosmaniye Köyü ile Şerefiye Köyü arasında E- 25 Karayolu üzerindeki Marketim Büfe ve TEKEL Bayii'nden alkollü içecek almak istemiş, işyerinin kapalı olmasına sinirlenen taraftarlarla, köylüler arasında kavga çıkmıştı. Çıkan kavgada 2 çocuk babası 38 yaşındaki Recep Kaya, kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü.
.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 20:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?