6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Tuncay Şanlı memleketinde

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, yetiştirme yurdunda kalan çocukları ve engellileri ziyaret etti.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın eşi Nesrin Duran'ın organize ettiği toplantı ile Büyükşehir Belediyesi SAKVA Tesisleri'nde Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Hızırtepe Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklarla biraraya geldi. Yurtta kalan çocuklar, Tuncay'a büyük ilgi gösterirken, Tuncay, bir anda çocukların arasında kaldı. Bu arada çocukların 'Fenerbahçe kupada tur atlayacak mı?' şeklindeki sorusuna Sarı-lacivertli futbolcu, "Ali Sami Yen'de berabere kalarak tur atlarız" diye cevap verdi. Tuncay Şanlı ayrıca, çocuklara imzalı fotoğraflarını da dağıttı.

Milli futbolcu daha sonra, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Danışma Merkezi'ni ziyaret etti. Burada Fenerbahçe forması imzalayarak engellilere hediye eden Tuncay, engellilere elinden geldiğince yardım edeceğini söyledi. Tuncay, engellilerin evlilik ile ilgili sorularını ise, "Yaşım çok genç. Evlenmeyi düşünmüyorum" şeklinde yanıtladı.

Tuncay Şanlı, özürlülerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra merkezden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2006 Pazartesi 20:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda özaydın IP: 85.99.204.xxx Tarih : 31.05.2006 14:59:09
yaa tuncay abi zaten bi melek bu hareketinden sonra kanatlarıyla tam bir bütün sağlamış oldu tuncay abi ben seni çok seviyorum cimbomlu olmama rağmen