3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Yardım çağrısı

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve bağlı bulunan alt kademe belediye başkanları, Pakistan'a yardım çağrısında bulundu. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nde Aziz Duran başkanlığında toplanan 21 alt kademe belediye başkanı, Sakarya Valiliği tarafından bir süre önce başlatılan Pakistan'a yardım kampanyasına destek olma kararı aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Pakistan'da yaşanan deprem felaketini en derinden hissettiklerini belirterek, "Pakistan'da yaşanan acıları çok iyi biliyoruz. Biz de aynı acıları 1999 depreminde yaşadık. Onları en iyi anlayan biziz. Yaşadıkları zor durumu çok iyi biliyoruz. Şu anda onlar yardıma muhtaçlar. Deprem felaketini yaşamış bir il olarak kardeş ülke Pakistan'ın yardımına koşmalıyız. En fazla yardımı biz yapmalıyız" dedi.

Belediye başkanları ile biraraya gelerek Pakistan'a nasıl bir yardım yapabileceklerini görüştüklerini ifade eden Başkan Duran, "Sakarya Valiliği'nin başlattığı kampanyanın büyümesi için biz de destek olmaya karar verdik. Belediye başkanları olarak kimimiz maaşlarını bağışlayacak, kimimiz daha fazlasını. Ayrıca belediye meclis üyelerimizi ve belediye personelini kampanyaya destek olmaya çağıracağız. Belediye başkanları olarak üzerimize düşenin daha fazlasını yapacağız. Bu konuda işadamlarını ve sivil toplum örgütlerini daha duyarlı olmaya çağıracağız. Dost ve kardeş ülke Pakistan'ın acı günlerde yanında olacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 16:14:36
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 23:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?