3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Yıldırım, iftar yemeğini katıldı

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, hükümet olarak verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Sakaryalı iş adamı Mükerrem Koç'un verdiği iftar yemeğine katıldı. Mükerrem Koç'un kendi tesislerinde verdiği iftar yemeğinde konuşan Milletvekili Yıldırım, hükümet olarak verdikleri sözleri tuttuklarını söyledi. Yıldırım, "Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Daha yapacağımız çok şey var. Çiftçilere verdiğimiz sözleri de tutacağız. Ama biraz zaman, biraz daha sabır istiyoruz" dedi.
3 yılda büyük işler yaptıklarını kaydeden Yıldırım, "Sakarya'da da güzel şeyler oluyor. Depremden bu yana çalışmayan Şeker Fabrikası, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından 15 Kasım'da alınıyor. Bu fabrika için 185 trilyonluk borcu sildirdik. Ben milletvekilliğimi ortaya koydum" diye konuştu.
Mısır üreticilerinin bu yıl sıkıntı yaşadığını kaydeden Yıldırım, "Arjantin'den mısır geliyor. Bu yıl mısır rekoltesi de çok yüksek. Fakat biz mısır üreticisine en yüksek fiyatı verdik. Üreticiyi desteklemeye devam edeceğiz. AB sürecinde de tarımla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Türkiye Cumhuriyeti yeniden yapılanıyor. Şu anda sancılı bir dönem yaşanıyor fakat güzel gelişmeler oluyor" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 13:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?