3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Yoğunbakımda kayboldu

Sakarya Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan bir hasta kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı Kavaklıorman Köyü'nde oturan Cavit Sarı (57), geçtiğimiz Pazar akşamı saat 23.00 sıralarında göğüs ağrısı şikayeti ile eşi ve oğlu tarafından Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.

Burada yapılan kontrol sonucu Cavit Sarı, daha sonra yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Ancak Sarı, Pazartesi akşamı kayıplara karıştı. Hastane yönetimini Cavit Sarı'nın yakınlarına haber vererek şahsın ortadan kaybolduğunu söyledi. Bunun üzerine apar topar hastaneye gelen Cavit Sarı'nın eşi Hediye Sarı ve oğlu Ahmet Sarı, tüm aramalarına rağmen Cavit Sarı'yı bulamadı.

Eşinin yoğun bakım servisinden kaybolmasını anlayamadığını söyleyen Hediye Sarı, "Pazar gecesi eşimi göğüs ağrısı şikayeti ile devlet hastanesine getirdik. Yoğun bakım servisinde tedavi altına aldılar. Yoğun bakım servisi olduğu için bizi yanına sokmuyorlardı. Pazartesi akşamı bizi hastaneden arayarak eşimin kaybolduğunu söylediler. 2 gündür aramadığımız yer kalmadı. Bir insan hastaneden nasıl kaybolur? Eşimi bulsunlar" dedi.

Babasının bulunmasını isteyen Ahmet Sarı ise, tüm aramalarına rağmen babasına ulaşamadıklarını ifade ederek, görenlerin yardımını istedi. Sarı ailesinin fertleri, ortadan kaybolan Cavit Sarı'yı bulmak için hastane bahçesinde bekleyişini sürdürüyor. Polis ise olayla ilgili araştırma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 02:20:48
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 02:24:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?