3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

50 YTL'lik borç için arkadaşını öldürdü

Tekirdağ'da bir kişi, deniz kenarında dövüldükten sonra bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alınırken, şahsın 50 YTL'lik borcu için arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden ayrılan Ercüment Birol (30) ve arkadaşları alkol almak için gece yarısı Tekirdağ'ın Barbaros beldesine sahil kenarına gitti. Bir süre sonra Zonguldak'ta asker olan ve Tekirdağ'a izne gelen C.K. ile arkadaşları da, sahildeki grubun yanına geldi. Birol ve C.K arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine C.K., belinden çıkardığı bıçakla Birol'u 6 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, cinayetle ilgili olarak 9 kişiyi gözaltına aldı. Yaşları 16 ile 22 arasında değişen 9 kişinin verdikleri ifadelerde, C.K. ile Ercüment Birol arasında 50 YTL'lik borç yüzünden tartışma çıktığını söyledikleri öğrenildi. Cinayet zanlısı olarak aranan C.K.'nin ise, olayın ardından Zonguldak'taki birliğine giderek teslim olduğu ortaya çıktı. 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan gençler, Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Burada da ifade veren gençlerden H.S., T.K., M.U. cinayete yardım ve yataklıktan tutuklanarak cezaevine konuldu. Zonguldak'ta asker olan C.K.'nın ise birliğinden alınarak Tekirdağ'a getirileceği öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 14:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?