5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

6. kattan başına mutfak tüpü düştü

MÜHENDİSİN BAŞINA MUTFAK TÜPÜ DÜŞTÜ

Çorlu'da eşi ile daire birlikte bakmaya giden mühendisin başına 12 kilogramlık mutfak tüpü düştü. Hastaneye kaldırılan mühendisin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Çorlu'da yaşayan 41 yaşındaki jeoloji mühendisi İlhan Erdoğan'ın başına 6 katlı binanın çatısından 12 kilogramlık mutfak tüpü düştü. Genç mühendis ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olay, Hürriyet Mahallesi 1. Sokak üzerinde yapımı devam eden İşbilir Konutları'nda meydana geldi. Jeoloji Mühendisi İlhan Erdoğan eşi Pınar Erdoğan ile birlikte kendilerine daire bakmak için İşbilir Konutları'na gitti. Burada inşaata giren Erdoğan ailesi bir süre daireleri gezdi. Dairelerin gezilmesinden sonra binadan çıkan İlhan ve Pınar Erdoğan, araçlarına doğru gittikleri sırada 6 katlı apartmanın çatı katından 12 kilogramlık mutfak tüpü İlhan Erdoğan'ın başına, Pınar Erdoğan'ın ise koluna düştü. Tüpün düşmesiyle birlikte genç mühendis kanlar içinde yerde kaldı. Pınar Erdoğan kanlar içinde kalan eşini kendi aracı ile Özel Çorlu Şifa Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan muayenede İlhan Erdoğan'ın kafatasında çatlak oluştuğu tespit edilerek hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 3 saat süren ameliyat sonrasında İlhan Erdoğan yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi inşaata gelerek bir süre inceleme yaparak inşaat çalışanlarının ifadesini aldı. Düşen tüpün çatı izolasyon işleminde kullanıldığının tespit edilmesi üzerine izolasyon çalışanlarının bilgisine başvuruldu. İşçiler en son cumartesi günü çalışma yaptıklarını ve tüpü çalışma yapılan düz alan üzerinde bıraktıklarını belirterek pazar günü çalışma olmadığını söylediler. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken ağır yaralanan Jeoloji mühendisi

İlhan Erdoğan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

MÜHENDİSİN BAŞINA MUTFAK TÜPÜ DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 19:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?