5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

7. kattan kendini bıraktı!

TEKİRDAĞ'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ, 7. KATTAN ATLADI

Tekirdağ'da oturduğu apartmanın çatı katından atlayan 17 yaşındaki Çisem Akgüz, ağır yaralandı. Hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenilen Akgüz, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre, Tekirdağ 100. Yıl Mahallesi'nde oturduğu evin çatısına çıkan Çisem Akgüz (17), bilinmeyen bir nedenle intihar etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızı ikna etmek için uzun süre çaba harcadı. Bir türlü ikna edilemeyen Akgüz, bir süre sonra 7. kattan atladı. Genç kız ağır yaralanırken o sırada olay yerinde bulunan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, ambulansın gecikmesine sinirlendi. Telsiz anonsu yapan Çelikbilek, 112 ekiplerinin neden

geciktiğini sordu. Olay yerine süre gecikmeyle gelen 112 ekipleri, ağır yaralı genç kızı Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Bu arada acı haberi alan anne Seval Akgüz de olay yerine geldi. Kızını yerde kanlar içerisinde gören anne, uzun süre gözyaşı döktü ve sinir krizleri geçirdi. 'Kızımı görmek istiyorum' diye feryat eden anne, 'kızımı kurtarın' diye feryat etti.

Polis, Akgüz'ü intihara sürükleyen nedenle ilgili soruşturma başlattı.

TEKİRDAĞ'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ, 7. KATTAN ATLADI
TEKİRDAĞ'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ, 7. KATTAN ATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 22:07:05
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 22:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?