22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Ahşap ev kül oldu

Tekirdağ'da kaçak elektrik kullanıldığı iddia edilen eski ahşap bir evin elektrik kontağından çıkan yangın mahallede korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri tarafından çevreye sıçramadan söndürülen yangında tarihi tescilli ahşap ev kullanılmaz hale geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi'nde babasının vefatından sonra tek başına yaşamaya başlayan 28 yaşındaki Levent Uysal dün gece yarısı dolaşmak için evinden çıktı. Evin mutfak kısmında elektrik kontağından çıkan yangın sonucu, evden dumanlar yükselmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Tekirdağ Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Polis ekipleri de yangının diğer evlere sıçrama olasılığına karşın mahalle sakinlerini uyararak, tedbirli olmalarını istedi. Bir kıvılcımın neden olduğu belirlenen tarihi ahşap ev uzun süren mücadele ardından söndürülebildi. Bir vatandaşın elindeki bahçe hortumu ile yangını söndürmeye çalışması dikkat çekti. 

Yaklaşık 2 saat süren yangının çıktığı ahşap tamamen kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir can kaybının yaşanmaması sevindirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 16:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?