3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

AKP'de adaylık başvuruları başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık, belediye başkanlığı için aday adaylığı sürecinin başladığını ve başkan adaylarını genel merkez değerlendirmesi, temayül ve kamuoyu yoklaması ile belirleneceğini söyledi.

2009 yılının Mart ayı içerisinde yapılacak olan yerel seçimler için geriye sayım sürerken Tekirdağ'da AK Parti, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği ve İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığı süreci başladı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık, kapılarının herkese açık olduğunu ifade ederek AK Parti kriterlerinin belirli olduğunu ve aday olmak isteyen herkesin başvurularını kabul edeceklerini söyledi.

Yerel seçimlere yönelik çalışmalara ağırlık vermeye başladıklarını belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık, "Aday adayı olmak isteyenler başvuru formlarını doldurarak başvuruda bulunabilir. Tekirdağ'da son yılların en büyük yatırımları gerçekleşti. Şimdiye kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tekirdağ halkı bu hizmeti karşılıksız bırakmayacağını biliyoruz. Önümüzdeki seçimlerde İl, ilçe ve beldelere talibiz. Yerel seçimlerden sonraki süreçte de yeni hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz. Herkes Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği ve İl Genel Meclisi üyeliği için aday adayı olabilir. Bu yarışta herkese kapımız açık. Kimseye ön yargılı bir tavrımız yok. Genel Merkezin ve il teşkilatımızın kriterleri bellidir. Bu kriterleri taşıyan en iyi adayları milletin karşısına çıkartacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 19:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?