3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

AKP'li kadınlardan iftar ziyaretleri

AK Parti Çorlu Teşkilatı Kadın Kolu Başkanı Candan Var, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'in eşi Şerife Er'in davetlisi olarak İstanbul'da iftar yemeğine katıldı. 

Eminönü Belediyesi Cankurtaran Tesisleri'nde düzenlenen yemekte, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu Teşkilatı Kadın Kolu Başkanı Var'a, Siyasi Hukuki Birim Başkanı Semanur Özay, AK Parti Çorlu ÖKM Başkanı Var ile AK Parti Eminönü Kadın Kolu Yönetim Kurulu üyesi Gülay Türkmen de eşlik etti. AK Partili kadınlar, yemek öncesi Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'in eşi Şerife Er tarafından oluşturulan Aile Merkezi'ni ziyaret etti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Tarihi Yarımada da yer alan Eminönü ile Çorlu'nun sosyal doku anlamında benzeştiğine dikkat çeken AK Parti Çorlu Kadın Kolu Başkanı Candan Var, burada belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerin Çorlu için örnek alınabileceğini söyledi. 

AK Parti Çorlu Kadın Kolu Başkanı Candan Var, AK Parti Velimeşe Kadın Kolu'nun düzenlediği iftar yemeğine de katıldı. AK Parti Velimeşe Kadın Kolu Başkanı Emine Gündoğan'ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde, AK Parti Çorlu Kadın Kolu Başkanı Candan Var'ın yanı sıra Velimeşe Belediye Başkanı İzzet Tezel'in eşi Ayten Tezel ile AK Parti Çorlu ÖKM Handan Var da hazır bulundu.Kadınlardan oluşan kalabalık grup, iftar yemeğinden sonra Çorlu siyaseti ve yaklaşan yerel seçimler üzerine sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 22:01:08
Güncelleme :27 Eylül 2008 Cumartesi 22:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?