15
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Aldatıldığını düşünerek eşini vurdu

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesinde bir benzin istasyonunda pompacılık yapan İbrahim Bilkaya, kendisini başka erkeklerle aldattığını öne sürdüğü eşi Ayfer Ramieva Yuseınova’yı evinin önünde tabancayla kurşun yamuruna tutarak öldürdü. Olayın ardından kaçan ve daha sonra polis tarafından yakalanan İbrahim Bilkaya tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu. 

İbrahim Bilkaya, 11 yıl önce İstanbul’da tanıştığı Bulgaristan uyruklu Ayfer Ramieva Yuseınova ile imam nikahı ile yaşamaya başladı. Ayfer Ramieva Yuseınova’dan 2 çocuğu olan İbrahim Bilkaya, geçen yıl resmi nikah işlemlerini tamamladı. Ancak Bulgaristan uyruklu Ayfer Ramieva Yuseınova'nın, yasalara göre İbrahim Bilkaya’nın soyadını alabilmesi için 3 yıl evli kalması gerekli olduğundan soyadı değişmedi. İstanbul’dan Marmara Ereğlisi’ne taşınan çiftin arasında bir süre sonra şiddetli geçimsizlik başladı. Bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan İbrahim Bilkaya tartıştığı eşine boşanma davası açtı. Evden ayrılan eşinin diskolarda erkeklerle eğlendiğini öğrenen İbrahim Bilkaya eşini takip etmeye başladı. 

DİSKODA ERKEKLE GÖRDÜ 

Eşinin diskoya girdiğini gören İbrahim Bilkaya buraya girerek Ayfer Ramieva Yuseınova’nın kendisini göremeyeceği bir yere oturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde eşinin bir erkekle konuştuğunu gören İbrahim Bilkaya dışarı çıkarak eşinin diskodan çıkmasını bekledi. Ayfer Ramieva Yuseınova’yı Dereağzı Mahallesi Yazlık Sokak üzerindeki evinin önünde durduran İbrahim Bilkaya, “Senin bu saatte dışarıda ne işin var, sen iki çocuk annesi bir kadınsın” diyerek belinden çıkardığı tabanca ile 6 el ateş etti. Vücuduna isabet eden 4 kurşunla kanlar içinde yere yığılan Ayfer Ramieva Yuseınova, komşularının ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Olay sonrası kaçan İbrahim Bilkaya ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. 

‘BU SAATTE DIŞARIDA NE İŞİN VAR?’ 

Polise verdiği ifadede eşiyle severek evlendiğini söyleyen İbrahim Bilkaya şunları anlattı: “Marmara Ereğlisi’ne geldikten sonra aramızda anlaşmazlıklar oluştu. Boşanma kararı aldık ve evi terk etti. Çocuklar bende kaldı. Daha sonra 10 yaşındaki kızım ile 8 yaşındaki oğlumu anneme gönderdim. Bir süre sonra eşimin erkeklerle gezdiğini duydum. Takip ettim. Diskoda bir erkek ile görünce bana anlatılanların doğru olduğunu düşündüm ve diskodan çıkmasını bekledim. Diskodan çıkması üzerine onu takip ettim. Kaldığı evin önüne geldiği sırada koşarak kolundan tuttum ve ona, ‘Senin bu saatte dışarıda ne işin var, sen iki çocuk annesi bir kadınsın’ dedim. O da, ‘bana amcamdan miras kaldı’ diyince dayanamayıp tabancamla rastgele ateş etmeye başladım. Yere düştüğünü görünce de olay yerinden uzaklaştım.”
İbrahim Bilkaya, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
DHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 12:42:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?