3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Alışveriş mağazasından develi tanıtım

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir alışveriş mağazasının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Suudi Arabistan'dan getirilen deve vatandaşların ilgisini çekti. 

Merkezi Otogar yolu üzerinde bulunan Çorlu Ekonomik Pazar isimli alışveriş merkezinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Suudi Arabistan'dan özel olarak getirtilen deve büyük ilgi gördü. Firma isminin yer aldığı afişlerin asıldığı deve, vatandaşların dikkatini alışveriş merkezine çekmeyi başardı. Özellikle çocukların ilgi gösterdiği deveye vatandaşlar yiyecek vermeye çalıştı. Vatandaşların bazıları devenin fotoğrafını çekerken, bazıları da deve ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Tanıtım amacıyla özel olarak getirilen devenin vatandaşların ilgisini çekmeyi başardığını söyleyen mağaza müdürü Bekir Yıldız, "Ekonomik Pazar olarak bazı yenilikler yapıyoruz. Bunlardan birini de bu yıl deve getirerek gerçekleştirdik. Ekonomide yaşanan durgunluk nedeniyle insanlar biraz mutsuz. Bu ortamda insanları eğlendirmek, biraz mutlu edebilmek için bu yolu seçtik" dedi. 

Çobançeşme mevkisinde de bir şubesi bulunan firma, geçtiğimiz yıl şube açılışını ünlü mankenler Nilay Dorsa ve Vatan Şaşmaz ile gerçekleştirmiş, açılışta büyük izdiham yaşanmıştı.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 11:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?