3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Almanya'dan Tekirdağ'a yatırım

Tekirdağ Belediyesi'nin kardeş şehir olma yolunda çalışmalarını sürdürdüğü, Almanya'nın Bayreuth şehrinden bir grup işadamı, Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün'ü ziyaret etti.

Bayreuth Belediye Başkanı Danışmanı ve işadamı Dieter Hermannsdörfer, işadamları Klaus Wagner, Andıcas Rietschel ve Manfred Hausler, iki kentin kardeş şehir ilişkilerinin gelişmesinde önemli rol oynayan Mennan Yıldırım ile birlikte Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün'ü makamında ziyaret etti. Hem kardeş şehir ilişkilerini daha da ileri düzeye götürmek hem de Tekirdağ'da yatırım olanaklarını görüşmek üzere Tekirdağ'a geldiklerini ifade eden işadamları Tekirdağ'ın çok güzel bir şehir olduğunu söyledi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün'de ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, "Bayreuth şehri ile kardeş şehir olma yolunda önemli adımlar attık. Orada yaptığımız girişimler ve Tekirdağ'a yatırımcı çekme çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Bu ziyaret bu açıdan bizleri çok mutlu etti. Yatırım ve işbirliğinin daha da gelişmesi en büyük dileğimiz. Almanya'dan gelen başkan danışmanı ve işadamları ile oldukça yararlı bir görüşme yaptık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 11:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?