3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Altınova sahiline mantar şerit çekildi

Tekirdağ'da, Temmuz ayında 3 çocuğun boğularak hayatını kaybettiği Altınova sahiline Tekirdağ Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nce 500 metrelik mantar şerit çekildi. 

Altınova sahil şeridinden geçen yolun, denize giren vatandaşlar için tehlikeli olduğunu hatırlatan Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "Altınova sahilinden geçen Kral Yolu'ndan dolayı burada denize giren vatandaşlarımız tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalabiliyor. Biz de Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek uyarı tabelaları diktik ve mantarları sahil şeridine yerleştirdik. Vatandaşlarımızın bu kesimde denize girmekten kaçınmaları yada mantar şeridini geçmemeleri gerekiyor" dedi. 

Emniyet yetkilileri ise Altınova'da denize girmenin tehlikeli olduğunu ifade ederek şerit çekilerek önlem alındığını ancak vatandaşların bu konuda özellikle çocuklarının denize girmesini engellemesi gerektiğini söyledi. Tekirdağ Altınova sahilinde Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube personeli ve Belediye ekipleri tarafından 500 metrelik mantar şerit çekildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 12:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?