3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Ameliyattan sonra ilk kez podyumda

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller`e benzemek için bıçak altına yatan manken Çiğdem Savaş, ameliyatın ardından yüzü açık olarak ilk kez podyuma çıktı.

Atatürk`ün Saray'a gelişinin yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Kadınları Defilesi'nde podyuma çıkan ünlü manken Çiğdem Savaş, sahnede Türkiye'nin ilk kadın Başbakanı Tansu Çiller`i canlandırdı. Ameliyat evresinin gündem oluşturduğunu kaydeden Çiğdem Savaş, "Ben bu kadar gündem olmasını beklemiyordum. İşimle ilgili böyle bir şey yapmaya karar verdim. Bu kadar patlayacağını ve bu kadar eleştiri alacağımı bilmiyordum. İşimle alakalı iyi oldu. İşimin reklamını yaptım, bunu yaparken kendi reklamımı
da yaptım" dedi.

İşi gereği bile olsa tekrar ameliyat masasına yatmayacağını söyleyen manken Savaş, "Bu surat böyle kalacak. Geri dönüşü olmayacak. Doktorum da öyle söyledi. Tekrar eski Çiğdem'e dönme şansımız hiç yok. Her şeyi göze alarak yaptırdım. Annem çok ağladı, babam çok üzüldü ama onlar da alışıyorlar artık. Annem bazen, 'Ben seni böyle doğurmadım, bir tuhaf geliyorsun Çiğdem' diyor. Ama yavaş yavaş alışıyorlar" şeklinde konuştu.

Manken Çiğdem Savaş, defilede Türkiye Cumhuriyeti`nin ilk kadın Başbakanı Tansu Çiller'i canlandırmanın gurur verici olduğunu belirterek, "Tansu Çiller Türkiye'deki ilk bayan Başbakan. Bu yüzden estetiğe karar verdim zaten. Tatile gidersem daha çok eleştirirler, bu yüzden tatile çıkmayacağım. Estetiği yaptırdığım için hiç pişmanlık duymadım. İnsanlar beni ne zaman eleştirmeye başladı o zaman üzüldüm ve ağladım. Ben çok sıkıştırıldığım ve üzerime gelindiği için ağladım. Keşke yapmasaydım, çok pişman oldum da demedim. İnsanlar çok üzerime geldikleri için beni pişman etme derecesine getirdiler dedim. Hayatımda birisi olsa da beni terk etmek gibi bir lüksü olmaz. Bunu biliyorum, eminim kendimden. İddialıyım derken huyumu da karakterimi de biliyorum" açıklamasında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 15:09:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?