3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Arkadaşların gece sefası kanlı bitti

Tekirdağ'da birlikte alkol aldıktan sonra kavga eden iki kişinin tartışması kanlı bitti. Meyhane çıkışı kavgaya tutuşan arkadaşlar, birbirlerini yaraladı. 

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ'da Çiftlikönü Mahallesi'nde yaşayan Behçet S. ile Sabri D. akşamüstü buluşarak meyhaneye gitti. Gece yarısına kadar alkol alarak sohbet eden arkadaşlar, meyhane çıkışı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile sokak ortasında kavgaya tutuşan arkadaşlardan 54 yaşındaki Behçet S. eline aldığı odunla birlikte Sabri D.'nin kafasını yardı. Sabri D. ise cebindeki maket bıçağı ile karşılık vererek arkadaşının sol kolunu kesti. Çiftlikönü Mahallesi'ndeki polis karakoluna kadar kavga ederek giden arkadaşları karakol önündeki nöbet tutan polis memurları ayırdı. Kavgada yaralanan iki kişi, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Maket bıçağı ile yaralanan Behçet S.'nin sol kolunda kesikler olduğu ve çok kan kaybettiği belirlendi. Sabri D.'nin ise başına aldığı darbe ile kafasında ezilmeler meydana geldiği öğrenildi. Aşırı alkollü oldukları belirtilen iki arkadaşın hayati tehlikeleri bulunmadığı ifade edildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 10:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?