3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Armada City'nin temeli atıldı

S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi`nin arsalarına Mimart Yapı tarafından yapılacak olan Armada City'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Temel atma töreninin öncesinde konuklara örnek daire gezdirilerek, projeyle ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. 

Çorlu'da inşa edecekleri bin 702 daireden oluşan Armada City Projesi'nin satışa çıktığını belirten ve projenin 106 bin 126 metrekare alan üzerinde gerçekleştirileceğini söyleyen Mimart Yapı Satış Müdürü Haldun Özbatur, Zemin+11 katlı 37 blokta toplam bin 702 daireden oluşan Armada City Projesi'nin Trakya'nın en büyük konut projesi olduğunu kaydetti. Özbatur, "Projenin satışına başlanan 1. etabında 982 konut bulunurken, 2. etabında ise 720 konut yer alıyor. Hemen yanında 24 bin metrekare alan üzerine projelendirme süreci devam eden alışveriş merkezi, otel ve hastane kompleksinden oluşması planlanan ticari alanıyla birlikte Armada City'nin Trakya'nın yüksek yaşam tercihlerinin buluşma noktası olacağına kesin gözüyle bakılıyor" dedi. 

'Çorlu'nun kalbinde size yer açtık' sloganıyla satışa çıkan proje, Çorlu'nun tam merkezinde yer alıyor. Armada City projesinin teslim tarihi 2010 yılının sonbaharı olarak öngörülüyor. Satış fiyatlarının 68 bin 500 YTL'den başladığı konutlar, Mimart Yapı'nın özel ödeme koşulları ve aracılık edeceği bankaların özel kredi avantajları ile satılacak. Armada City, özellikleriyle Trakya ve Çorlu halkına modern mimarı tasarımının yanında zengin bir yaşam konsepti de sunacak. 

Temel atma törenine S.S. Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı, Yönetim Kurulu üyeleri, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 19:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?