3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Avrupa Yakası 4 yaşında

Çorlu'da 8 Mart 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan Avrupa Yakası Gazetesi, 4. yaşını kutluyor.


Avrupa Yakası Gazetesi'nin, 19 yıllık tecrübesi, dev baskı tesisleri ve 50 kişilik güçlü kadrosuyla hizmet veren Cem Matbaacılık bünyesinde yayınlandığını belirten Avrupa Yakası Gazetesi`nin imtiyaz sahibi Selahattin Er, "Avrupa Yakası bölgede etkin ve önemli bir yere sahip. Kısa sürede bölgenin aranılan gazeteleri arasında ilk sırayı aldı. Bugüne kadar sürdürdüğümüz tarafsız ve objektif yayın politikası ile daima değerli okurlarımızın sesi ve nefesi olacağız. İlkelerimiz ışığında hedeflediğimiz yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.


Günlük olarak yayımlanan Avrupa Yakası`nın 3 bin adet basıldığını, Çorlu başta olmak üzere Tekirdağ, Çerkezköy, Saray, Silivri ve Muratlı`ya ulaştırıldığını da sözlerine ekleyen Er, "Basın sektöründe uzun süreli, öncü ve toplumsal fayda amaçlı destek ile liderliği hedef alıyoruz. Avrupa Yakası olarak temel amacımız, herkese doğru haber ve bilgi sağlamak, dürüst yorum ve değerlendirme sunmaktır. Avrupa Yakası, laiktir, demokratiktir, özgürlükçüdür, ırkçılık ve her türlü ayrımcılığa karşıdır, dil, din, millet, ırk, cinsiyet, ayrımı yapmaz. Evrensel gazetecilik ilkelerine bağlıdır, sorumluluk sahibidir. Her türlü çıkar ve nüfuz ilişkisinin dışındadır, kanunların öngördüğü ilkeler ve hedefler doğrultusunda faaliyet yürütür. Sektördeki görevlerini ve faaliyetlerini yerine getirirken iş ahlakı ve etik değerlere saygılı, güvenilir ve dürüst işletme davranışı sergilemeyi bir görev bilmiştir" diye konuştu.


Selahattin Er; "Yayın hayatımızda geride kalan süre zarfında gerek ziyaretleri ile gazetemizi ve çalışanlarını onurlandıran büyüklerimize, gerek bugünlere ulaşmamızda desteklerini bizden esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlarına gerekse iş ortaklarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 10:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gurkan topcu IP: 81.215.213.xxx Tarih : 10.03.2008 12:55:45

tebrik ederim we basarılarınzın dewamını dilerim...