3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

'Babam evlilik çetesinin eline düştü'

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 85 yaşındaki üvey babasının evlilik çetesinin eline düştüğünü iddia eden Kudret Zeytun isimli bir kadın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan mektupla yardım istedi.

Babasının kandırılarak mallarının elinden alınmaya çalışıldığını öne süren kadın, Başbakan'dan duruma el koymasını istiyor.

Malkara ilçesinde 6 ay önce 85 yaşındaki üvey babası Sadık Kadir Özer'in evlenmek için bir TV'de yayınlanan programa katıldığını belirten Kudret Zeytun, burada kayınpederini tanıyan bir bayanın Malkara'ya gelerek Özer'i evlenmek için kandırdığını kaydetti.

Öğretmenevinde kalan babasının bir gece yarısı kaçırılarak İstanbul'da evlendirildiğini söyleyen Zeytun, zengin olan babasından haber alamadıklarını anlattı. Babasının dolandırıldığını ifade eden Zeytun, "55 yaşındaki bir kadın, 85 yaşındaki adama nasıl aşık olur?" diye konuştu.

Babalarından haber alamayan Kudret ve Erkan Zeytun çifti, son çare olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yardım istemeyi seçti. Başbakan'a, mektubunda, babasının parası için kandırıldığını yazdığını ifade eden Zeytun, Erdoğan'dan babasını kurtarması için yardım istediğini belirtti. Babasından 6 aydır haber alamadığını belirten Zeytun, babasını kaçırıp evlendirenlerin mal varlığını satışa çıkardığını iddia etti.

Babasının izini bulamadıklarını aktaran Zeytun, evliliğin, yaşı oldukça ilerlemiş olan babasının mallarına el koymak için yapıldığını savundu.

Zaman
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?