3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Bahar ve Kültür Festivali heyecanı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bu yıl üçüncü kez yapılacak olan Bahar ve Kültür Festivali heyecanı yaşanıyor. Saray Kaymakamı Yaşar Karadeniz, kamu kaynaklarının kullanılmadığı festivali geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. 

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde Kaymakamlık tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Bahar ve Kültür Festivali'nin üç gün süreceğini ifade eden Saray Kaymakamı Yaşar Karadeniz, her festivalin daha heyecanlı ve renkli geçtiğini söyledi. Festivali geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Karadeniz, "Bahar ve Kültür Festivali'nin bu yıl üçüncüsü düzenliyoruz. Geçmişten gelen ancak unutulmaya yüz tutmuş değerlerimiz bu festivaller sayesinde yeniden ortaya çıkıyor. Üç gün sürecek festivalimizde Ayhan Aşan, Muazzez Ersoy, Emel Müftüoğlu konser verecek. Festivalimizin sunuculuğunu ise ünlü şovmen Fatih Mühürdar yapacak. İlginç yarışma ve etkinliklerimiz ile vatandaşlarımızı bir araya getireceğiz. Festivalimizin en büyük özelliklerinden bir tanesi ise tamamen özel sektörün yardımları ile yapılmasıdır. Bu festivalimizde kamu kaynaklarını kullanmayacağız. Bize destek olan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

23-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Bahar ve Kültür Festivali'nin ilk gününde, Saray Anadolu Lisesi Müzik grubu, Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibi ve Ayhan Aşan sahne alacak. İkinci gün ise TRT sanatçılarından Sami Aksu, Tuğçe Becerikli, Nusret Yılmaz ve Muazzez Ersoy birer konser verecek. Festivalin son gecesinde ise Emel Müftoğlu konser vererek sevenleri ile buluşacak.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 11:57:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?