5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Bakan Kavaf Çorlu'da

BAKAN KAVAF ÇORLU'DA

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Çorlu`ya geldi. Çorlu Huzurevi'ni ve partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Bakan Kavaf, "2 hafta önce gerçekleştirdiğim ziyarette hava muhalefeti ve uçak saati dolayısıyla Çorlu Huzurevi'ne uğrayamamıştım o yüzden yine geldim" dedi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve protokol mensupları dışında partililerin de içeriye alınmadığı bir programda Çorlu Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Bakan Kavaf'ın, bakanlığa şikayet dilekçesi yazan bazı huzurevi sakinleri ile tek tek özel olarak görüştüğü öğrenildi.

Çorlu Huzurevi çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Kavaf, "Yaşlılarımız huzurlu mutlu çok güzel, Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Aile Çalıştayları'nın ikincisini Edirne'de yapacağız" dedi.

Bir soru üzerine, Manisa'da yaşanan olaylarla valiliğin ilgilendiğini belirten Bakan Kavaf, aile içi şiddet konusunda gündeme gelen elektronik kelepçe ile ilgili soruya, "Biz öyle bir çalışma yapmadık. Bizim öyle bir çalışmamız yok henüz. Komisyonun öyle bir önerisi olabilir ama henüz gündeme gelmedi konuşulmadı" yanıtını verdi.

Bakan Ali Kavaf daha sonra, AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada kısa bir konuşma yapan Kavaf, "Gittiğim her yerde mutlaka teşkilata uğrarım, teşkilat bizim evimiz ayrıca. Teşkilat bir siyasi partinin omurgasıdır, teşkilat varsa parti var, teşkilat yoksa parti yoktur. Ben teşkilatçılığım süresince Türkiye`yi dolaştım. Tabi ki örgüt kurmak onları belirli bir siyasi disipline adapte etmek kolay değil. 10 defa gittiğim iller var ama bütün bu süreç içinde değişik coğrafyaları, kültürleri

insanlar tanıyorsunuz Türkiye`nin her yerinden çok değerli dostlarımız oluyor, dostluklar oluşuyor. Siyaset insan kazanma sanatıdır, insan böyle kazanılıyor" dedi.

Bakan Kavaf daha sonra özel aracı ile Kırklareli'ne gitmek üzere Çorlu'dan ayrıldı.

BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
BAKAN KAVAF ÇORLU'DA
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 14:18:00
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 23:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?