3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Başkan Gönül'den teröre kınama

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na bölücü örgüt militanları tarafından menfur saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi. 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Irak sınırında yer alan Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na bölücü örgüt militanlarınca 3 Ekim tarihinde hain bir saldırı yapıldığını belirten Gönül, toplam 17 askerin şehit olduğunu anımsattı ve AK Parti'nin bütün mensupları olarak olaydan derin bir üzüntü içinde olduklarını söyledi. Gönül, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, şerefli ordumuza ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Terör örgütü ile onun iç ve dış destekçileri öncelikle ülkemizin istikrarını, birlik ve bütünlüğümüzü bozmayı hedeflemektedir. Ancak bu terörist saldırılar bütün vatandaşlarımızda bulunan engin sağduyu sayesinde amacına asla ulaşamayacak, dolayısıyla ne ülkemizin istikrarını bozabilecek, ne de vatandaşlarımız arasındaki kardeşlik ve dayanışma duygularını zedeleyebilecektir" dedi. 

Büyük Atatürk'ün önderliğinde Türk milletinin daha önce kendi kaderi üzerinde oynanan oyunları bozduğunu, bugün de bu bölücü örgütün haince planlarının bozulacağı yönünde güce, kararlılığa ve sağduyuya sahip olduğuna dikkat çeken Gönül, AK Parti mensupları olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yönelik bütün saldırıları nefretle kınadıklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 20:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?