3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Başkandan engelli çocuğa yardım

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkanı Ali Ertem, doğuştan yürüme engeli bulunan 3 yaşındaki Emre Teker isimli çocuğa masalı yürüteç hediye etti. 

Belediye olarak engelliler için bütün imkanlarını seferber ettiklerini ve şimdiden sonra da bu yardımlara devam edeceklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, doğuştan yürüme engeli bulunan 3 yaşındaki Emre Teker isimli çocuğa masalı yürüteç hediye etti. Şimdiye kadar akülü olarak 13, manuel tekerlekli sandalye olarak 220'yi kişiyi sevindirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem, engellilerin yüzündeki ışığın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. 

Ali Ertem, "Çerkezköy Belediyesi tekerlekli sandalye hediye ederek, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor. Onların gözündeki ışık bizi çok mutlu ediyor. Şimdiye kadar 220 engelli vatandaşa manuel tekerlekli sandalye, 12 engelli vatandaşa da akülü tekerlekli sandalye hediye eden Çerkezköy Belediyesi minik bir çocuğumuzu daha sevindirdi. Doğuştan yürüme engeli bulunan 3 yaşındaki çocuğumuza masalı yürüteç hediye ettik. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde engellilerin günlük hayatlarını kolaylaştırmak adına bütün imkanlarımızı zorluyoruz. Engelli vatandaşlarımızı mutlu ettiğimiz oranda, biz de kendimizi mutlu hissediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımıza yardımlarımız sürecek" dedi. 

Daha önce alınan meclis kararı ile 'engelli raporu' olanlara belli oranda maaş bağlayan Çerkezköy Belediyesi, bunun dışında da engellilere her ortamda katkı sağlamaya devam ediyor. Çerkezköy Barbaros Caddesi üzerinde köy minibüs durağını Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin kullanımı için tahsis etti.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 15:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?