3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Bayanlara ücretsiz aerobik kursu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde belediyenin düzenlediği ücretsiz aerobik kursu bayanların yoğun ilgisini çekti. İlçe kapalı spor salonundaki kursa fazla kilolarından kurtulmak için çocuklarıyla birlikte katılan bayanlar, müzik eşliğinde spor yapıyor. 

Çerkezköy Belediye Başkanlığı gelen talepler üzerine bayanlara özel ve ücretsiz olarak aerobik kursu açtı. Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kursa yoğun ilgi gösteren bayanlar, Fevzipaşa İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nuray Uysal'ın denetimde fazla kilolarından kurtulmaya çalışıyor. Hafta içi Salı ve Perşembe günleri saat 19.00 ve 20.30'da düzenlenen kursa yaklaşık 250 bayan katılıyor. Nuray Uysal'ın yönetiminde bir araya gelen bayanlar, hem spor yaparak stres atıyor, hem de sağlıklı bir yaşam için kilolarını dengeleme imkanı buluyor. 

Step Aerobik Öğretmeni Nuray Uysal, kursa katılan kadınların hem fazla kilolarından kurtulduğunu, hem de eğlenerek spor yapma fırsatı bulduğunu söyledi. Uysal, "Bayanlarımız yaklaşan yaz ayları nedeniyle fazla kilolarından kurtulmak istiyor. Haftanın iki günü 19.00- 20:30 saatleri arasında sadece bayanlara yönelik yapılan aerobik kurslarımızda müzik eşliğinde keyifli bir ortamda çalışmalar yapıyoruz. Bayanlarımız burada spor yaparken hem fazla kilolarını atarak sağlıklı bir vücuda sahip olurken hem de eğleniyorlar. Hatta bir çok bayan çocuklarını alarak kursa geliyor. Çocuklarında katıldığı kurslar oldukça neşeli geçiyor" dedi. 

Çerkezköy'de böyle bir kurs açılmasından dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden bayanlar ise, "Hem spor yapıyoruz hem de hoşça vakit geçiriyoruz. Ücretsiz olarak açılan kurstan oldukça mutluyuz" diyerek, kurstan duydukları memnuniyeti dile getirdil.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 15:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?