4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

BBP lideri Topçu Tekirdağ'da

BBP GENEL BAŞKANI TOPÇU TEKİRDAĞ' DA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Milletimiz görecek 'evet' mührünü vuracak. Türkiye el ele büyük birlik olacak ve 75 milyon insanımız bölücü terörden de ekonomik terörden de ahlaki terörden de Alperenlerin iktidarıyla kurtulacak'' dedi.

Tekirdağ'a gelen Topçu, partililerle birlikte ilk önce il merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ardından partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Topçu, "Başbakan iç siyasetle ilgili 'seçim barajını benim partim getirmedi, benim milletim isterse düşer' dedi. Ben de Tekirdağ'dan hatırlatayım. Sayın Başbakan, senin partin zaten hiçbir şeyi getirmedi. Senin partin bölücü terörü dağdan şehre indirdi. Senin partin bu ülkede ekonomi terörü ile

4 kişilik bir aileyi 900 TL ile açlık sınırına getirdi. Senin partin Avrupa Birliği uyum yasalarıyla idamı yürürlükten kaldırdı" dedi.

"17. büyük ekonomi memura, polise, özel güvenlik memurlarına, sözleşmeli öğretmenlere, sözleşmeli sağlık çalışanlara, küçük esnafa hiç uğramamış" diyen Topçu, "Tayyip Bey'in 17. büyük ekonomisi 55 milyonun etrafından bile geçmiyor" diye konuştu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, İstanbul İl Başkanı Bayram Karakan, MKYK Üyesi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yahya Öztürk ve BBP'nin Trakya'daki milletvekili adaylarının da katıldığı toplantının sonunda sanatçısı Turgay Türkan bir konser verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2011 Pazar 19:08:03
Güncelleme :17 Nisan 2011 Pazar 20:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?