22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Belediye başkanı canlı yayında kriz geçirdi

Saray Belediye Başkanı Mahmut Halilciklioğlu, Çorlu'da katıldığı bir televizyon programında henüz söz alma şansı bulamadan kalp krizi geçirdi. Televizyon çalışanları tarafından derhal hastaneye kaldırılan Başkan Halilciklioğlu yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 

Saray Belediye Başkanı Mahmut Halilciklioğlu, Saray Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Aydoğan ile birlikte Çorlu'da yerel bir televizyon kanalında yayınlanan "Gündemdekiler" adlı programa katıldı. 24 Mayıs tarihinde başlayacak olan 2. Saray Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili tanıtıcı bilgiler vermek amacıyla katıldığı programın başında aniden fenalaşan Halilciklioğlu (64), yayını terk etti. 

Fenalaştığını anlayınca konuşmalara aldırmadan stüdyodan ayrılan Başkan Halilciklioğlu'nun durumu daha da kritik bir hal alınca televizyon görevlileri tarafından vakit geçirilmeden özel bir araçla Özel Çorlu Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Halilciklioğlu, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Başkan Halilciklioğlu'nun stüdyodan ayrılmasının ardından programa bir süre devam eden Kaymakam Karadeniz ve Milli Eğitim Müdürü Aydoğan, Başkan Halilciklioğlu'nun kalp krizi geçirdiğini öğrenince programı yarıda kesip hastaneye koştu. Kaymakam 

Karadeniz, Başkan Halilciklioğlu'nun durumu ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 17:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?