3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Belediye personeli iftarda buluştu

Tekirdağ Belediye Başkanlığı Ramazan nedeniyle personeline iftar yemeği verdi. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Ahmet Aygün, özellikle su gelirlerindeki tahsilatın önceki döneme göre 5 kat arttığını söyledi. 

Tekirdağ Belediyesi, belediye bünyesindeki personele iftar yemeği verdi. Aydık Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, göreve geldikleri yıldan itibaren yaklaşık 4.5 yıl geçtiğini hatırlatarak, "Ramazan ayı dolayısıyla bir araya geldik. Zaman su gibi akıyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren 4.5 yıl oldu. Bu süre zarfında sizlerle beraber Tekirdağ'ı çocukların geleceğine yatırım yapan bir şehir haline getirmeye çalıştık. Bu süreçte görevden kaçmayan ve özverili davranan çalışkan personelime teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Belediyeciliği, "Vatandaşların her türlü ortak ihtiyaçlarını gidermek amacıyla eldeki kıt olanaklarla sonsuz ihtiyaçları karşılamak" olarak ifade eden Aygün, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için 4.5 yıldır alnımızın akıyla çalışıyoruz. Belediyeyi devraldığımız günden bugüne yaptığımız icraatlar ortada. Önümüzde bir altı ay daha var. Milletin bize verdiği emaneti alnımızın akıyla taşıdık. 29 Mart'ta halka emaneti tekrar vereceğiz. Ancak önceki dönemlere bakacak olursak. Özellikle su
gelirlerinde tahsilatımızı arttırdık. Bizden önceki dönemde aylık 250 bin YTL olan su gelirleri 4 yıl içerisinde bin 250 YTL'ye çıktı. Bir çok alanda Tekirdağ'a yakışır projeler gerçekleştirdik" şeklinde konuştu. 

Başkan Aygün'ün ardından Malkaralı sanatçı Birol belediye personeline kısa bir konser verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 16:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?