5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Belediyeden 2 bin aileye kömür yardımı

TEKİRDAĞ BELEDİYESİ'NDEN 2 BİN AİLEYE KÖMÜR YARDIMI

Tekirdağ Belediyesi, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen 2 bin yoksul aileye yönelik kömür dağıtımı başladı.

Bu yıl 2 bin aileye toplam bin ton kömür dağıtılacağını belirten Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz, "Ekiplerimizin daha önce tespit ettikleri ve belediyemize başvuran maddi durumu iyi olmayan ailelere kömür dağıtımına başladık. Belirlenen her aileye kömür dağıtımı çok kısa bir zamanda tamamlanacak. Hiçbir aile mağdur edilmeyecek. Vatandaşlarımızın soğuk havalarda ısınması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 20:27:05
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 02:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.101.46.xxx Tarih : 7.01.2011 12:04:13

Kömür dagitilmasina asa karsi degilim beni ilgilendiren kimler bu hakka sahip ve ilgililer bu hakka sahip olanlari nasil tespit ediyor ucu ipi kacik ip misali sistemde bunu yerine basari ile ulastirabilen yetkililere valla tesekkür benim aklim ermiyor  Örnek türkiyede dogru düzgün bir cadde adi bir ev numarasi vs. göremezsin herhalde yasak buna ragmen  postacilari her mektubu mu vermis ve getirmistir  taktir edilecek tesekkür edilecek kisilerdir ayrica benim dört tane ayni yerde adresim var su fatirasinda ayri elektrite ayri telefonda ayri muhtarda ayribelediyede ayri düzeltelim diyorum her seferinde bi iki ögüt bir cayla saviyorlar beni  yinede sag olsunlar devlet te sosyal yasa varsa sosyal haklara sahip olan vatandaslarini isitmak mecburiyen  dedir