3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi önünde meydana gelen kavgada bıçaklar çekildi. 2 kişinin yaralandığı kavganın ardından 10 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre Çerkezköy'e bağlı Karaağaç Beldesi'nde meydana gelen olay nedeniyle "kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama ve tehdit" suçlarından tutuklu bulunan Yücel T., Hatem T., Orhan T. ve Erdal T.'nin duruşmasının görüldüğü sırada sanık yakınları Kemalettin T. ve Fikret T. ile müştekilerin yakınları arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü ve bıçakların çekildiği olayda Kemalettin T. ve Fikret T. bıçakla hafif şekilde yaralandı. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görevli polislerin müdahale ettiği ve takviye kuvvet çağrısında bulunduğu olayda polis tarafları ayırmak için havaya ateş etmek zorunda kaldı. Kavgaya karıştıkları öne sürülen müşteki yakınları A. O., M.O., Ç.O., Y.D., Y. D., F. D., O. A., M. O., A. O. ve Ö. O.'yu gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülürken, yaralanan iki kişi ise Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Derlenen evraklarının ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edilen şahıslardan Ö.O. ve F.D tutuklanarak cezaevine konuldu.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 15:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gürkan ozut IP: 85.104.49.xxx Tarih : 20.05.2008 23:37:37

bu tarz olaylara alışkın olduk artık hiç de enteresan gelmiyor tabiki aksiyon filmi değil bunlar hiç hoşnut değilim ve değiliz bu durumdan. ağır ceza mahkemesinin şehir merkezinden taşınmasını rica ediyorum