3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Boşanma davası ölüm getirdi

Çorlu'da kendisine boşanma davası açan eşi ile tartışan şahıs, önce eşini bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Hayat arkadaşını öldüren eş, yaşadıklarının etkisiyle kendisini asarak yaşamına son verdi. 

Çalışmadığı gerekçesi ile eşiyle sürekli kavga eden ve bir hafta önce boşanma davası açan G.M'nin (45), dün gece işten dönünce aynı kavga tekrar yaşandı. Eşinin kendisine boşanma davası açmasını kabullenemeyen S.M (53), tartışmanın ardından mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra kimlik, pasaport ve evlenme cüzdanlarını sobaya atarak yakan S.M girdiği bunalımın etkisiyle evlerinin ikinci katına çıktı ve kendisini de kirişe asarak intihar etti. İki oğlu bulunan ailenin küçük oğlu T.M'nin eve gelmesi ile korkunç olay ortaya çıktı. S.M ve G.M'nin cesetleri nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Tekstil fabrikasında çalışan G.M'nin işsiz olan eşi tarafından göğsünden tek bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirtildi. 

Ailenin bir diğer oğlunun da gasp ve bıçakla adam yaralamak suçlarından 5 yıldır cezaevinde tutuklu bulunduğu kaydedildi. Ailenin komşuları olay anında her hangi bir gürültü duymadıklarını ancak çeşitli zamanlarda şiddetli tartışmalarına tanıklık ettiklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 15:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?