4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Caddeler göle döndü

Tekirdağ'da gece başlayan yağmur yağışı, öğle saatlerinde etkisini artırdı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Hava sıcaklığının 11 derece olduğu Tekirdağ'da saatteki hızı 32 kilometreyi bulan rüzgarla birlikte etkili olan yağmur yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmur yağışı nedeniyle rögarlar taşınca cadde ve sokaklar göle döndü. Trafikte ise uzun araç kuyrukları oluştu.

Marmara Denizi'nde etkili olan ve 2 metreyi bulan dalgalar nedeniyle çok sayıda şilep ve tanker Tekirdağ açıklarına demir attı.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri yağmur yağışının akşam saatlerine kadar etkili olacağını bildirdi

Çorlu'da da Yağmur Etkili Oldu, Yollar Göle Döndü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan ve 10 dakika aralıksız Yağan sağanak yağış yolları Göle çevirdi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan ve 10 dakika aralıksız Yağan sağanak yağış yolları Göle çevirdi.Çorlu'da sabah saatlerinde hafif şekilde başlayan yağmur yağışı öğleden sonra şiddetini artırdı. Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar Göle dönerken, bazı caddeler üzerindeki rögar kapakları yoğun yağış nedeniyle taştı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar duraklarda ve saçak altlarına girerek korunmaya çalıştı. Yağmur yağışının gün boyu aralıklatla devam edeceği öğrenildi.

 

...
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2011 Pazartesi 17:39:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?