3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çarkıfelekli piyangocuya yoğun ilgi

Yaptığı çarkıfelek masasıyla bilet satışı yapan piyangocu, vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Çorlulular 25 milyon YTL'lik ikramiyenin hayaliyle milli piyango biletlerine büyük ilgi gösteriyor.

Çorlu'da uzun yıllardan bu yana milli piyango bileti satan Mustafa Sarıca, yaptığı çarkıfelek masası ile yılbaşı gecesi özel çekilişinde 25 milyon YTL'lik ikramiyenin biletlerini değişik bir satış yaparak gerçekleştiriyor. Vatandaşların bu sene daha fazla bilet satın aldığını söyleyen Mustafa Sarıca, "Yeni yıla kazançlı girmek isteyenlerin adeta umut kapısı oldu. Maddi sakıntı çekenler ve işten çıkarılan vatandaşlar, biletlere büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Milli piyango bileti alacak olan vatandaşların dikkatli olmasını da isteyen Sarıca; "Vatandaşlarımız, bilet satıcılarının ruhsatına baksın ve aldıkları milli piyango biletlerini mühürletsin. Yılbaşı gelmeden biletler tükenecek. 31 Aralık 2008 gecesi yapılacak olan milli piyango özel çekilişinde tam 24, yarım 12 ve çeyrek bilet ise 6 YTL" diye konuştu.

Hazırladığı özel tezgah ile dikkat çeken piyangocuya ise vatandaşların ilgisi yoğun. Çarkıfelekte bulunan biletleri döndürerek seçen vatandaşlar, ikramiyenin kendilerine çıkmasını umut ettiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 15:42:16
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 15:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?