3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çerkezköy'de doğalgaz çalışmaları

Zorlu Enerji Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş., Çerkezköy'deki Fevzipaşa, Gaziosmanpaşa ve Yıldırım Beyazıt mahallelerinin ardından, 9 Nisan 2008 tarihi itibariyle Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nin de bir kısmına gaz vermeye başlıyor. 

Doğalgaz Dağıtım Bölgeleri Müdürü Gürsel Yağan 14 Nisan itibariyle abonelik müracaatlarının da kabul edilmeye başlanacağını açıkladı. Bu kapsamda doğal gaza kavuşacak cadde ve sokak isimleri şöyle: "Atatürk Caddesi, Narin Caddesi, Öztrak Caddesi, Adalet Sokak, Akyol Sokak, Azcanlar Sokak, Çakar Sokak, Dalyan Sokak, Etiler Sokak, Fırat Sokak, Gezer Sokak, Haskolar Sokak, İnan Sokak, Kahraman Sokak, Karacan Sokak, Kartal Sokak, Kosovalı Sokak, Kuru Sokak, Pazarlı Sokak, Sakaoğlu Sokak, Sarıgül Sokak, Serçe Sokak, Tezgel Sokak ve Tülin Sokak".

"ABONELİK İŞLEMLERİNE 14 NİSAN'DA BAŞLIYORUZ" 

Doğalgaz Dağıtım Bölgeleri Müdürü Gürsel Yağan, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde gaz verilecek bölgeler için abonelik müracaatlarının 14 Nisan'dan itibaren kabul edilmeye başlanacağını, abonelikle ilgili ayrıntılı bilgiye ise www.trakyagazdas.com adresinden ulaşılabileceğini belirtti. Yağan abonelere, iç tesisat yapımı ile dönüşüm işlemlerinin belirli standartlarda gerçekleştirilmesi ve gaz verme işlemi sırasında herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için, sertifikalı firmalara başvurmalarını tavsiye etti. 

Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., 25 Ocak 2006 tarihinde EPDK'dan (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Lüleburgaz, Çerkezköy, Muratlı, Kavaklı, Büyükkarıştıran, Evrensekiz, Kızılpınar, Kapaklı, Karaağaç, Veliköy, Ulaş, Misinli, Velimeşe ve Babaeski'yi içine alan bölgede otuz yıl süreli dağıtım lisansını alarak çalışmalarına başlamıştı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 15:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?