30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

'Ceviz güzeli' belli oldu

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Çorlu Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nin final gecesinde güzellik yarışması gerçekleştirildi. Finale kalan 10 güzel, başarılı olabilmek için jüri önünde hünerlerini sergiledi. Dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verildiği yarışmada, dereceye giremeyenler ise gözyaşlarını tutamadı. 

Çorlu 2. Uluslararası Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nin final gecesinde Havuzlar semtinde yer alan Kenan Evren Parkı'nda düzenlenen güzellik yarışmasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Festival boyunca devam eden elemeler sonunda finale kalan 10 güzel derece elde edebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Heyecanlı oldukları gözlenen 10 güzel spor ve abiye kıyafetlerle jürinin önünden geçtikten sonra bikiniyle de yürüyüş yaptı. 

Sahnede mini bir dans şovu yapan güzeller izleyenlerden bir hayli alkış topladı. 

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından yarışmaya Gaziantep'ten katılan Burcu Şingar birinci Ceviz Güzeli oldu. Birinci güzel, tacını ve bandını Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin'in elinden aldı. İ

kinci güzel Balıkesir'li Özlem Kurt olurken üçüncü güzel ise yarışmaya Çorlu'dan katılan Fatma Yıldırım oldu. Yarışmada ayrıca Aslı Yapıcı Can Ajans güzeli, Nesle Sever destekleyici firma olan Doğtaş güzeli ve Şirin Yıldız'da basın güzeli olarak seçildi. 

Doğtaş Mobilya tarafından yarışmaya katılanlara sürpriz ödüllerin verildiği gecede ayrıca birinci olan güzele koltuk takımı, ikinci olan güzele kanepe ve üçüncü olan güzele de ikiz yatak armağan edildi. Dereceye girenler bir hayli mutlu olurken dereceye giremeyenlerin ise gözyaşlarına hkim olamadıkları gözlendi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 11:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?