22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

CHP'li Haluk Koç'a çaycı şoku

CHP’de genel başkanlık yarışına soyunan Samsun Milletvekili Haluk Koç, çıktığı Trakya gezisinde çaycı şoku yaşadı. Haluk Koç'u CHP Tekirdağ İl Başkanlığı'nda teşkilatın çaycısı karşıladı.

Trakya gezisini sürdüren CHP Genel Başkan adayı Haluk Koç, Kırklareli`nin ardından Tekirdağ’a geçti. Burada Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret etmek isteyen Haluk Koç`un bu talebi il yönetimince kabul edilmedi. Koç’u, il binasında çaycı Musteceb Bati karşıladı. Koç`un her şeyden önce CHP milletvekili olduğunu belirten Bati, il yöneticilerinin tavrını eleştirdi.

İl yöneticilerinin talimatına rağmen İl Başkanlığı’nın lokalini açarak Haluk Koç`u ağırlayan Bati, yaşananların CHP geleneklerine uymadığını kaydetti. İl yöneticilerinin karşılamadığı Koç, Merkez İlçe Başkanı Recep Otken ve iki ilçe yöneticisi ile görüştü.

Koç, burada yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar kimsenin adamı olmadım. Partinin adamı oldum. Ben demokratik hakkımı kullanıyorum. Bu parti kimsenin mali değildir. Halkın malıdır. Su artık mecrasına girmiştir. Bu değişim talebinin önünde kimse duramaz. Ve biz CHP`nin gelenekleri, kuralları, ahlakı içerisinde; meşru zeminde bu mücadelemizi yapıyoruz” dedi.

anka
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2007 Pazar 18:42:29
Güncelleme :2 Aralık 2007 Pazar 18:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Refik Engin IP: 88.235.68.xxx Tarih : 13.12.2007 17:45:49

Tekirdağ CHp Kılavuzlu köyü delegesi olarak bu yapılan çirkin davranışı kınıyorum. CHP ye gelen herkez e kapısı açık olmak zorundadır. Parti kimsenin malı değildir. Kişiler gider kişiler gelir. Haluk KOç'ta bizim partimiizn üyesi ve milletvekilimizidr. Her yarışın bir galibi vardır. Bunlar demokrasinin bir gereğidir. CHP gibi kökleri Cumhuriyetle yaşıt bir partimize bunu reva görenler rahat mı? Kişileri sevmek zorunda olamayız ama bir kişi kapımızı çalarsa ona saygı duymak ve onu hoş görü ile karşılamak zorundayız. Unutmayalım ki bu gün kapı kapayanların da kapıları kapanır.Kimse şahsi çıkarlarını parti çıkarlarına alet etmesin. Parti hepimizin partisi kimsenin babasının partisi değildir. Bunu herkez böyle bilsin ve davransın. Refik Engin Kılavuzlu Köyü CHP delegesi.