30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Çılgın aşık, uzi marka silahla yakalandı

Aşık olduğu kadının peşinden Gebze'den Çorlu'ya gelen çılgın aşık, uzi marka tam otomatik silahla yakalandı. Polis, üzerinden "Mustafa Çakır" adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan çılgın aşığın gerçek kimliğini tespit etmeye çalışıyor. 

Edinilen bilgilere göre, üzerinden Mustafa Çakır ismine düzenlenmiş sahte kimlik çıkan ve Gebze'de ikamet ettiği öğrenilen bir kişi, Gebze ve Tuzla'da işyerleri bulunan kendisinden 10 yaş büyük, evli ve 2 çocuk annesi Arzu A. (36) isimli kadına aşık oldu. Kendisinden kurtulmak için eşi ve çocuklarıyla birlikte Çorlu'ya yerleşen Arzu A, şahsın kendisini burada da bulması üzerine şikayetçi oldu. Şikayet üzerine üzerinden sahte kimlik çıkan şahıs, gözaltına alındı. Arzu A'nın şahsın apartman girişinde yer alan su saatinin yanına bir poşet sakladığını söylemesi üzerine, polisler bu bölgede arama yaptı. Aramalarda, su saati içinde poşete sarılı vaziyette uzi marka tam otomatik silah ve bu silaha ait mermiler ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Silahı, uyuşturucu maddeyi ve suçlamaları kabul etmeyen şahıs, Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülerek gözlem altına alındı. 

Öte yandan üzerinden "Mustafa Çakır" adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan şahsın, Arzu A'yı Tuzla'da defalarca kez rahatsız ettiği, Arzu A'nın Tuzla Cumhuriyet Savcılığı'na çok sayıda şikayet dilekçesi verdiği ve şahsın ısrarından vazgeçmemesi üzerine Arzu A'nın ailesiyle birlikte Çorlu'ya yerleştiği öğrenildi. Şahsın Arzu A'nın Çorlu'da ki yeni adresini ise anaokulunda okuyan küçük oğlunun ismini verip, "T.A. isimli çocuk yolunu kaybetmiş adresini söyleyemiyor, adresini verin de evine bırakayım" diyerek okul idarecilerinden aldığı belirlendi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 12:22:45
Güncelleme :13 Haziran 2006 Salı 12:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?