4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Cip direğe çarptı: 2 ölü

Tekirdağ'da, lüks cip direğe çarpınca araç içerisindeki 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, sabaha karşı otogar kavşağında meydana geldi. İstanbul istikametinden Tekirdağ'a gelen ve yurt dışında öğrenim gören Ömercan Al (20)'ın yönetimindeki W 4366 K plakalı lüks cip aşırı hız ve alkol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek kavşakta bulunan elektrik direğine çarpıp savruldu.

Olay yerine gelen çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi geldi. 112 acil servis ekipleri, Ankara Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekneasyon Yönetim bölümünü yeni kazanan Onur Akgün (18)'le ayağı kopmuş bir şekilde karşılaştı. Akgün, ambulansla Devlet Hastanesi 1. kısma sevk edildi. Kurtarma ekipleri Onur Akgün'ün kopan ayağını hurda yığını haline gelen aracın içinde aradı. Kısa sürede bulunan ayak 112 acil servis ambulansıyla Tekirdağ Devlet Hastanesine götürüldü. Onur Akgün daha sonra İstanbul'a sevk edildi.

2 ÖLÜ

Araç içerisinde sıkışan ve yurt dışında öğrenim gören 20 yaşındaki Ömercan Al ve Van'da vatani görevini yapan ve bayram izini için Tekirdağ'a gelen Ferhat Akgün de araç içerisinde sıkışarak öldü.

Olayı duyan Ömercan Al'ın ailesi kaza yerine geldi. Oğlunun öldüğüne inanmayan baba, "Ömer'im nerede" diyerek ağıtlar yaktı.

Kazayı görenlerden biri, "Araba yanımdan son sürat geçti. Araba sonra sarsıldı yan yatarak elektrik direğine çarptı. O arada bir kişinin camdan fırladığını gördüm. Olayı gördükten sonra 112 acil servise haber verdik. Yaralının ayağı kopuktu ve yardım istiyordu."
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2011 Çarşamba 09:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?