19
Nisan
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çöp kamyonlu kurtarma operasyonu

Tekirdağ’da polis ekipleri, gece kapısı kilitlenen dil merkezinde mahsur kalan bir öğrenciyi itfaiye gelmeyince yoldan geçen bir çöp kamyonunu durdurarak kurtardı.

Ertuğrul Mahallesi’nde özel bir dil merkezi akşam ders bitiminde görevliler tarafından kilitlendi. Merkezin kapısının kilitlendiğinden habersiz içeride ders çalışan Havva Yalas, isimli öğrenci merkezin birinci katında bulunan derslikte mahsur kaldı. Yarım saat mahsur kalan Yalas, balkona çıkarak çevredeki esnaftan yardım istedi. Esnafın araması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, merkezin kapısının kilitlendiğini belirledi.

Genç kadını kurtarmak için çözüm arayan polis ekipleri dil merkezi görevlilerine ulaşamayınca yoldan geçen bir çöp kamyonunu durdurarak kurtarma operasyonu yaptı. Dil merkezi öğrencisi bir polisin yardımıyla balkona yaklaştırılan çöp kamyonunun üzerine indi. Kamyon üzerine inen genç kadın polisin ve esnafın yarım saatlik çalışması sonunda mahsur kaldığı binadan kurtarıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan genç kadın eşyalarını alarak evine gitti. 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2013 Perşembe 11:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?