22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Çorlu Belediye Başkanı evlendi

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Göknur Ören ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan kıyarken, şahitliklerini 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Yavuz Yalçın ile CHP Tekirdağ Milletvekilleri Enis Tütüncü ve Erdoğan Kaplan yaptı. 

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin dünya evine girdi. Havuz başında gerçekleştirilen nikah törenine Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Yavuz Yalçın, Tekirdağ milletvekilleri Erdoğan Kaplan ve Enis Tütüncü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Cemil Demir, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert ile çok sayıda daire amiri, milli futbolcu Fatih Akyel, Ersin ve Ören ailelerinin yakınları, dost ve akrabaları ile davetliler katıldı. 

Havuz başında düzenlenen görkemli törene özel olarak süslenen siyah renkli gelin arabasıyla gelen Ersin çifti, alana girişte objektiflerin karşısına geçti. Tören alanında havuz üzerine kurulan tahta köprüye çıkarak davetlileri selamlayan Altan-Göknur Ersin çiftinin nikahı Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan tarafından kıyıldı. Ersin çiftinin şahitliklilerini ise 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Yavuz Yalçın ile CHP Tekirdağ Milletvekilleri Enis Tütüncü ile Erdoğan Kaplan yaptı. 

Davetlilerin huzurunda "evet" diyen çiftin ayağa basma yarışını ise Başkan Altan Ersin kazandı. Nikah törenin ardından "Cennet" şarkısı eşliğinde dans eden yeni evli çift, daha sonra tebrikleri kabul etti.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 18:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?