3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu CHP'de dayanışma gecesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü tarafından dayanışma gecesi düzenlendi. 

Shiva Restoran'da düzenlenen geceye Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, PM Üyesi Enis Tütüncü, Tekirdağ İl Başkanı Fahrettin Meker, Çorlu İlçe Başkanı Ünal Baysan, çeşitli ilçe ve belde örgütlerinin başkanları, partililer ile yaklaşık 600 kişi katıldı. 

Faik Öztrak, gecede yaptığı konuşmada, seçim döneminde Tekirdağ'ı dolaştığını ilgi gördüğünü ancak son dönemde bu ilginin daha da arttığını belirterek, "Biz bu ülkeyi herkesten daha iyi yönetiriz. Ülkeyi yöneteceğimiz programı, programın özelliklerini biliyoruz. Başarının anahtarı yerel yönetim seçimleridir. Tekirdağ'da 9 ilçede de mutlaka başarılı olmak zorundayız" dedi. 

PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enis Tütüncü ise, dayanışma gecesinin alışılmışın ötesinde bir anlam ve öneme sahip olduğunu söyledi. Tekirdağ İl Başkanı Fahrettin Meker de, CHP adına Çorlu'nun sadece Trakya'nın değil, Türkiye'nin de önemli kalelerinden birisi olduğunu ve bu kalenin korunması için CHP ilçe örgütü ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceklerini söyledi. 

İlçe Başkanı Ünal Baysan ise, "2007 seçimlerinde kapı kapı dolaşan Kadın Kolları üyelerimize, geceleri gündüze çeviren Gençlik Kolları üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 16:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?